"Dè specialist in natuurlijke vleesvoeding"

Waarom BIBI

Versvleesvoedingen genieten de voorkeur boven droogvoer onder anderen omdat er levende enzymen en bacteriën in voorkomen die uw hond nodig heeft en die de spijsvertering bevorderen. Als het voer verhit wordt, zoals bij de fabricage van droogvoer, verdwijnen deze enzymen en moet de hond ze zelf aan gaan maken. Dit is belasten voor met name de alvleesklier. Ook de bacteriën die nodig zijn voor een gezonde darmflora verdwijen bij verhitting.

BIBI hondenvoer bevat veel hoogwaardig vet waardoor het voer lang in de maag van de hond blijft. Deze heeft hierdoor lang een verzadigd gevoel zonder dik te worden. Ideaal dus voor honden die te dik zijn. De kans op maagtorsies is nihil omdat het om een natuurlijke voeding gaat. Honden drinken tevens veel minder als ze een goede natuurlijke versvleesvoeding zoals BIBI krijgen.


BIBI kattenvoer is een volledige voeding voor katten, met een optimale samenstelling. Het bevat het gehele aminozurenpatroon dat de kat nodig heeft, plus meervoudig onverzadigde vetzuren.


BIBI kattenvoer (diepvries, dus langer houdbaar) werkt door zijn natuurlijke samenstelling perfect in op een dier dat door welke oorzaak dan ook uit balans is. Natuurmix en Beefmix staan borg voor een lang en gezond kattenleven!


De acceptatie van BIBI is zeer hoog 98%. Dat betekent dat 98% van de honden en katten die BIBI voorgeschoteld krijgen het direct opeten en hun bek erbij aflikken. Ideaal dus voor moeilijke eters.


BIBI is nauw verwant met het BARF-principe (BARF staat voor biologically appropriate raw food). Dit is een manier van voeden die geïntroduceerd is door een Australische dierenarts die er twee boeken aan heeft gewijd. Wereldwijd voeren mensen hun honden via deze methode en de resultaten zijn veelal verbluffend.